Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024
More

    To πρώτο trailer της συνέχειας του “The Witcher Season 3” υπόσχεται αιματηρές μάχες και μονόκερους

    To πρώτο trailer της συνέχειας του "The Witcher Season 3" υπόσχεται αιματηρές μάχες και μονόκερους

    Το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο trailer για το “The Witcher Season 3 Volume 2”, δίνοντας στους fans μια σύντομη ματιά από τρία τελευταία επεισόδια της σεζόν και την τελευταία εμφάνιση του Henry Cavill ως Geralt of Rivia, αφού μετά θα αναλάβει τον ρόλο ο Liam Hemsworth.

    Το trailer σχεδόν δύο λεπτών είναι γεμάτο δράση, δείχνοντας τα αποτελέσματα όσων συνέβησαν στο τέλος του προηγούμενο μέρους με τους μάγους.

    Βλέπουμε επίσης την Ciri να πέφτει από μια πύλη στην έρημο και να συναντά έναν μονόκερο προτού πηδήξει από το στόμα ενός τεράστιου θηρίου της άμμου. Ο Geralt και η Yennefer εμφανίζονται επίσης, όχι στην καλύτερη κατάσταση τους, και παλεύουν για τη ζωή τους ενάντια σε κάθε είδους κακούς.

    Το Volume 2, που περιλαμβάνει τα επεισόδια έξι έως οκτώ της 3ης σεζόν, κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 27 Ιουλίου, τέσσερις εβδομάδες μετά το ντεμπούτο του Volume 1.

    Στο review μας για την σεζόν έως τώρα, γράψαμε “Τα πέντε πρώτα επεισόδια της σεζόν δεν είναι ο δυνατός αποχαιρετισμός του Henry Cavill στον Geralt που περιμέναμε, αλλά έχουμε ακόμα ελπίδες για ένα δυνατό κλείσιμο με πολλές μάχες και ίντριγκες.”

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ