Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Αναφορά στο “Daredevil” κάνει το πρόσφατο επεισόδιο του “Secret Invasion”

    Το άρθρο περιέχει ένα μικρό spoiler από το δεύτερο επεισόδιο του “Secret Invasion”.


    Μια μικρή αναφορά στο “Daredevil” του Netflix έκανε το δεύτερο επεισόδιο του “Secret Invasion”, το οποίο διατέθηκε στο Disney+ την Τετάρτη που μας πέρασε.

    Σύμφωνα με το Total Film και τον χρήστη του Reddit, LiquidLispyLizard, το πρόσφατο επεισόδιο περιλαμβάνει ένα ρεπορτάζ από το κανάλι FXN, του οποίου το λογότυπο είχαμε συναντήσει και στο δωδέκατο επεισόδιο της σειράς του Netflix.

    Δείτε το παρακάτω:

    Αναφορά στο "Daredevil" κάνει το πρόσφατο επεισόδιο του "Secret Invasion"
    Εικόνα μέσω Reddit/LiquidLispyLizard.

    Το κατά πόσο το κανάλι θα παίξει μεγαλύτερο ρόλο στο μέλλον των σειρών μένει να το δούμε. Ας την ξεχνάμε ότι έχουμε ήδη δει τον Matt Murdock του Charlie Cox μέσω του “She-Hulk”, ενώ αναμένουμε και την αυτόνομη σειρά του, “Daredevil: Born Again”, που ξέρουμε ότι δεν θα είναι sequel της σειράς του Netflix και θα φέρει πίσω τον Punisher του Jon Bernthal. Το πότε θα δούμε την σειρά παραμένει άγνωστο, καθώς λόγω της απεργίας του Σωματείου των Σεναριογράφων η παραγωγή έχει σταματήσει επ’αόριστον. Διαβάστε πώς κολλάει ο Punisher του Jon Bernthal στο MCU.

    Όσον αφορά το “Secret Invasion”, η σειρά με το που ξεκίνησε ήρθε στο προσκήνιο, ιδίως αφού έγινε γνωστό ότι οι τίτλοι έναρξης δημιουργήθηκαν από τεχνητή νοημοσύνη. Οι fans είχαν ποικίλες αντιδράσεις επί του θέματος, παρά το γεγονός ότι το στούντιο πίσω από τη δημιουργία των τίτλων, Method Studios, βγήκε και είπε ότι “καμιά δουλειά καλλιτέχνη δεν αντικαταστάθηκε”. Το τρίτο επεισόδιο θα παιχτεί στις 5 Ιουλίου, ενώ συνολικά αναμένουμε έξι από αυτά. Διαβάστε όλες τις σχετικές πληροφορίες εδώ.

    Αναφορά στο "Daredevil" κάνει το πρόσφατο επεισόδιο του "Secret Invasion"

    Δείτε το “Secret Invasion” στο Disney+

    Το Disney+ είναι η αποκλειστική streaming υπηρεσία για σειρές και ταινίες Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας

    8,99€

    Κάντε εγγραφή στο Disney+ ↗


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ