Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Ηθοποιοί της σειράς της Marvel δεν ξέρουν ποιος είναι Skrull και ποιος όχι

    Ηθοποιοί της σειράς της Marvel δεν ξέρουν ποιος είναι Skrull και ποιος όχι

    Προσοχή! Spoilers από το Secret Invasion.


    Το “Marvel’s Secret Invasion” κάνει όλους μας να αναρωτηθούμε ποιοι γνωστοί χαρακτήρες είναι οι Skrulls και από πότε, αλλά αποδεικνύεται ότι ούτε το cast δεν γνωρίζει.

    Μιλώντας στο IGN, ο Dermot Mulroney (που υποδύεται τον Ritson) και η Charlayne Woodard (που υποδύεται τη Varra) αποκάλυψαν ότι η Marvel κρατούσε τους ηθοποιούς της σταθερά στο σκοτάδι ακόμα και κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

    “Είχα μια σύντομη συνάντηση με την Emilia Clarke μια μέρα”, είπε ο Mulroney. “Δεν είμαστε σε καμία σκηνή μαζί, οπότε ήταν απλά τύχη που είχαν σκηνές σε ένα σετ κοντά στο δικό μας σετ.

    “Την επόμενη μέρα, πέρασα δίπλα από μια πολύ φιλική Skrull που δεν αναγνώρισα αμέσως ότι ήταν η Emilia Clarke… έτσι αυτή η Skrull χαιρετάει και λέει ‘γεια’ και δεν έχω ιδέα ποια είναι”. Η Clarke παίζει πράγματι μία Skrull που ονομάζεται G’iah και είναι η κόρη του Talos (που τον υποδύεται ο Ben Mendelsohn).

    “Έλεγχαν το σενάριο”, εξήγησε. “Έβλεπα πραγματικά μόνο τις σκηνές που περιλάμβαναν τον Πρόεδρο Ritson. Ακόμα και τώρα, υπάρχουν μέρη του Secret Invasion όπου δεν ξέρω τι συμβαίνει. Υπήρχε αρκετό μπέρδεμα στα γυρίσματα του Secret Invasion, πολλά μυστικά”.

    Ένα από αυτά τα μυστικά αποκαλύφθηκε κατά τη διάρκεια του επεισοδίου 4, που είδε την επιστροφή του Don Cheadle ως Rhodey σε μια μυστική συνάντηση με τη σύζυγο του Nick Fury, Priscilla. Η Woodard όχι μόνο δεν είχε ιδέα για τη μεγάλη ανατροπή, αλλά δεν είχε ιδέα ότι θα έπαιζε απέναντι στον ίδιο τον Cheadle.

    “Μπήκα στο σετ, ήταν η πρώτη εβδομάδα των γυρισμάτων και είχα το σενάριο μου, αλλά δεν ήξερα ποιος έπαιζε ποιον”, αποκάλυψε ο Woodard. Αποδείχθηκε ότι ήταν μια κομβική σκηνή, με τον Rhodey να εμφανίζεται ως Skrull.

    Δεν είναι ασυνήθιστο τα έργα της Marvel να καλύπτονται από μυστικότητα, αφού το “Avengers: Endgame” ήταν ένα από τα πιο προσεγμένα projects του στούντιο.

    Το “Secret Invasion” προβάλλεται στο Disney+ κάθε Τετάρτη.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ