Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Το φινάλε του “Secret Invasion” πυροδοτεί νέες θεωρίες για τον Rhodey, το “Armor Wars” και πολλά άλλα

    Το φινάλε του "Secret Invasion" πυροδοτεί νέες θεωρίες για τον Rhodey, το "Armor Wars" και πολλά άλλα

    Προσοχή : Το παρακάτω άρθρο είναι γεμάτο spoilers για την τηλεοπτική σειρά “Secret Invasion”.


    Η σειρά “Secret Invasion” της Marvel ολοκλήρωσε τον κύκλο των έξι επεισοδίων της, ενθαρρύνοντας τους οπαδούς να μοιραστούν νέες θεωρίες για τον Rhodey, το “Armor Wars” και άλλες πιθανές συνδέσεις που μπορεί να δημιουργηθούν με άλλα έργα του MCU.

    Κάθε εβδομάδα, με κάθε νέο επεισόδιο, το “Secret Invasion” έκανε τους θεατές να αμφισβητούν τους πάντες και τα πάντα, στην προσπάθειά τους να ακολουθήσουν το μονοπάτι από στοιχεία που άφηνε πίσω του ο Nick Fury του Samuel L. Jackson, καθώς προσπαθούσε να ξεσκεπάσει μια τεράστια συνωμοσία που αφορούσε μυστικούς εξωγήινους εισβολείς. Το φινάλε που ήρθε, μπορεί να έδωσε κάποιες απαντήσεις, έθεσε όμως και νέα ερωτήματα.

    Συνεχίστε να διαβάζετε με δικό σας ρίσκο! Πρόκειται να συναντήσετε ΤΕΡΑΣΤΙΑ spoilers στη συνέχεια.

    Αφού αποκαλύφθηκε ότι ένα Skrull έχει αντικαταστήσει τον James “Rhodey” Rhodes, οι οπαδοί άρχισαν να αναλύουν πότε μπορεί το Skrull να πήρε τη θέση του και πόσο καιρό ο σωσίας του κυκλοφορεί παριστάνοντας τον ήρωα, με τον Kevin Feige να προβληματίζει ακόμα περισσότερο το κοινό επιβεβαιώνοντας ότι ο Rhodey ήταν στην πραγματικότητα Skrull και σε άλλες εμφανίσεις πριν από το “Secret Invasion”.

    Το φινάλε της σεζόν έφερε ξανά αυτά τα ερωτήματα στην επιφάνεια, καθώς το Skrull που παρίστανε τον Rhodey πυροβολήθηκε και είδαμε τον πραγματικό Rhodey σε μια εγκατάσταση να φοράει μια νοσοκομειακή ρόμπα. Δύο στρατιώτες βρίσκονται μαζί του στο δωμάτιο και τον βοηθούν να περπατήσει , δίνοντας πάτημα σε θεωρίες που εικάζουν ότι το Skrull πήρε τη θέση του Rhodey μετά τον “Captain America: Civil War”, και έτσι δεν γνωρίζει για το θάνατο του Tony Stark.

    Ωστόσο, άλλοι υποστήριξαν ότι η νοσοκομειακή ρόμπα που φοράει ο Rhodey είναι μια απλή σύμπτωση και δεν υποδεικνύει απαραίτητα ότι αντικαταστάθηκε από Skrull μετά το “Civil War”, ειδικά αν υποθέσουμε ότι ο Gravik έθεσε σε εφαρμογή τα σχέδιά του μετά το “Endgame”. Κάνοντας μια αναδρομή στο παρελθόν, πολλοί έκαναν θεωρίες που υποστηρίζουν ότι το Skrull είχε πάρει τη θέση του Rhodey πριν από “The Falcon and the Winter Solider”.

    Όπως και να έχει, η Marvel φαίνεται να προετοιμάζει το έδαφος για τον μεγαλύτερο ρόλο του Rhodey στο MCU μέχρι σήμερα. Ο Don Cheadle θα πρωταγωνιστήσει στην επερχόμενη ταινία “Armor Wars”, όπου πιθανότατα θα δούμε τον Rhodey να μαζεύει τα κομμάτια της ζωής του για να καταφέρει να βγει μπροστά ως War Machine, πολεμώντας κακοποιούς και έθνη που χρησιμοποιούν παράνομα την τεχνολογία του Iron Man.

    Και άλλα επερχόμενα έργα του MCU μπορεί να έχουν συνδέσεις με το “Secret Invasion”, με το “The Marvels” να είναι ενεργό θέμα συζήτησης αφού αποκαλύφθηκε ότι οι Kree θέλουν να συνάψουν ειρήνη με τους Skrulls. Ωστόσο, αυτά τα σχέδια μπορεί να αλλάξουν από την παρέμβαση της κακόβουλης Dar-Benn της Zawe Ashton, η οποία μπορεί να μην είναι έτοιμη για μια επανασύνδεση με τον αρχαίο εχθρό των Kree.

    Το “The Marvels” είναι η επόμενη προσθήκη της Πέμπτης Φάσης του MCU, όντας sequel του “Captain Marvel” όπου η Brie Larson επαναλαμβάνει τον ρόλο της Carol Danvers μαζί με την Iman Vellani, που πρωταγωνιστεί ως Ms. Marvel, και την Teyonah Parris, που ενσαρκώνει την ενήλικη Monica Rambeau, καθώς η κοσμική τριάδα ετοιμάζεται για απογείωση στη μεγάλη οθόνη στις 10 Νοεμβρίου.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ