Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Τεχνητή νοημοσύνη δημιούργησε τους τίτλους αρχής του “Secret Invasion” της Marvel

    Τεχνητή νοημοσύνη δημιούργησε τους τίτλους αρχής του "Secret Invasion" της Marvel

    Η τελευταία εισαγωγή του Κινηματογραφικού Σύμπαντος της Marvel έφτασε στο Disney+ υπό την μορφή του “Secret Invasion” και οι θεατές ίσως παρατηρήσουν κάτι παράξενο στο στυλ στους τίτλους έναρξης της σειράς. Κι’ αυτό γιατί είναι φτιαγμένοι με την βοήθεια τεχνητής νοημοσύνης.

    Σύμφωνα με το Polygon, αυτή η δημιουργική επιλογή έγινε επίτηδες από τα Marvel Studios, καθώς επικαλείται θέματα της ίδιας της σειράς, η οποία έχει να κάνει με μια μυστική εισβολή των Skrulls που μπορούν να αλλάξουν μορφές και έτσι δεν ξέρεις ποτέ τι είναι αληθινό και τι όχι. Οι σκηνές είναι παράξενες και διαστρεβλωμένες και παρουσιάζουν γνωστά μέρη και πρόσωπα τυλιγμένα με πράσινες αποχρώσεις που θυμίζουν τους Skrulls.

    “Όταν πήγαμε στους προμηθευτές AI, ήταν μέρος του – βγήκε από την ιδέα της αλλαγής της μορφής, του χαρακτηριστικού του κόσμου Skrull. Ποιος το έκανε; Ποιος είναι;” είπε ο σκηνοθέτης και εκτελεστικός παραγωγός Ali Selim στο μέσο, ενώ παραδέχτηκε ότι δεν καταλαβαίνει πλήρως πως λειτουργεί το σύστημα, αλλά εξήγησε λίγο την διαδικασία. “Τους λέγαμε για τις ιδέες και τα θέματα και τις λέξεις και ο υπολογιστής θα πήγαινε και θα έκανε κάτι. Και μετά θα το αλλάζαμε λίγο χρησιμοποιώντας λέξεις και θα άλλαζε”.

    Όπως είναι φυσικό, η εν λόγω αποκάλυψη έφερε έντονες αντιδράσεις από το κοινό. Δείτε μερικές παρακάτω (μέσω Deadline):

    Eίδατε το πρώτο επεισόδιο του “Secret Invasion”; Ποια είναι η γνώμη σας σχετικά με τους τίτλους αρχής; Πείτε μας στα σχόλια.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ