Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Λεπτομερείς της τρίτης σεζόν του “The Wheel of Time” αποκάλυψε ο showrunner στο NYCC 2023

    Λεπτομερείς της τρίτης σεζόν του "The Wheel of Time" αποκάλυψε ο showrunner στο NYCC 2023

    Ο showrunner του “The Wheel of Time”, Rafe Judkins, παρευρέθηκε στο NYCC 2023 και αποκάλυψε το τι θα πρέπει να περιμένουμε από την επερχόμενη τρίτη σεζόν της σειράς φαντασίας.

    Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, τα νέα επεισόδια θα επικεντρώνονται στα γεγονότα του τέταρτου βιβλίου, “The Shadow Rising”, ενώ θα παρουσιάζουν και κάποια από το πέμπτο, “The Fires of Heaven”. Επιπλέον, θα εισάγει νέα μέλη των Forsaken και μια εξερεύνηση στο Dreamwalking, την ικανότητα κατά την οποία κάποιος μπαίνει στα όνειρα κάποιου άλλου. Η ιστορία θα μας επιστρέψει στο Two Rivers, ενώ θα δούμε και άλλες πόλεις για τις οποίες ανυπομονούν πολύ οι αναγνώστες των βιβλίων, όπως οι Tanchico και Rhuidean. Το Aiel Waste ή Three-fold Land θα είναι μια ακόμα τοποθεσία που θα επισκεφτούμε και θα μάθουμε περισσότερα πράγματα για τον λαό, όπως επίσης, θα δούμε και τα πολιτικά παιχνίδια των Aes Sedai στον White Tower. Τέλος, οι fans θα μάθουν τους διαφορετικούς τρόπους του channeling σε άλλες κουλτούρες και θα γνωρίσουν τους Sea Folk, των θαλασσοπόρων γνωστών για το εμπόριό τους.

    Η δεύτερη σεζόν της σειράς ολοκληρώθηκε πριν από μερικές εβδομάδες και, εκτός της τρίτης, αναμένουμε και την prequel ταινία κινουμένων σχεδίων “The White Tower”, η οποία δεν ξέρουμε ακόμα το πότε θα φτάσει στο Amazon.

    Ρίξτε μια ματιά σε ό,τι φέρουν τα Amazon, ΗΒΟ, Apple TV+, Disney+, Paramount+ και Netflix τον μήνα που διανύουμε και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα από το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ