Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    To Wheel of Time αποκαλύπτει την πρώτη του σκηνή από την δεύτερη σεζόν

    Το IGN μπορεί αποκλειστικά να αποκαλύψει ότι η πρώτη σκηνή της δεύτερης σεζόν του “The Wheel of Time” του Prime Video έχει προστεθεί στο τελευταίο επεισόδιο της πρώτης σεζόν στην υπηρεσία.

    Αυτή η κλεφτή ματιά αποτελεί φόρο τιμής στο πώς ο συγγραφέας της σειράς “Wheel of Time”, Robert Jordan, θα συμπεριλάμβανε το πρώτο κεφάλαιο του επόμενου βιβλίου του στο τέλος κάθε μυθιστορήματός του ως δώρο για τους fans. Μπορείτε να δείτε τρεις εικόνες από την εναρκτήρια σκηνή της σεζόν 2 παρακάτω.

     
     
     

    Η εναρκτήρια σκηνή του επεισοδίου 201 είναι επίσης η ίδια σκηνή – γνωστή ως ο πρόλογος “Darkfriend Social” – που ξεκινά το δεύτερο μυθιστόρημα του Jordan με τίτλο “The Great Hunt”, το οποίο χρησιμεύει ως βάση για τη δεύτερη σεζόν της σειράς (Η δεύτερη σεζόν του “The Wheel of Time” βασίζεται επίσης σε ορισμένα στοιχεία του τρίτου μυθιστορήματος του Jordan, “The Dragon Reborn”.)

    Αν πάλι δεν θυμάστε πολλά από την πρώτην σεζόν, μπορούμε να βοηθήσουμε. Έχουμε αποκλειστικά ένα βίντεο με τις σημαντικότερες σκηνές της πρώτης σεζόν με το cast του “Wheel of Time”, το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω.

    Το “The Wheel of Time” επιστρέφει την 1η Σεπτεμβρίου.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ