Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Τέσσερα νέα πρόσωπα εισάγονται στη δεύτερη σεζόν του “The Wheel Of Time”

    Τέσσερα νέα πρόσωπα εισάγονται στη δεύτερη σεζόν του "The Wheel Of Time"

    Τέσσερις νέοι ηθοποιοί εισέρχονται στον επικό κόσμο του τηλεοπτικού “The Wheel of Time” του Amazon.

    Η ανακοίνωση για την εισαγωγή τους έγινε μέσω του JordanCon, το οποίο πραγματοποιήθηκε το τριήμερο που μας πέρασε (μέσω Deadline). Σύμφωνα με αυτό, η Maja Simonsen (Maja Simonsen) πρόκειται να ενσαρκώσει την Chiad, ενώ η Ragga Ragnars (Vikings) θα αναλάβει τον ρόλο της Bain. Οι δυο τους είναι Maidens of the Spear και είναι ‘δεμένες’ μεταξύ τους ως first-sisters. Επιπλέον, ο Jay Duffy (Handsome Devil) θα μεταμορφωθεί σε Dain Bornhald, μέλος των Children of the Light και η Rima Te Wiata (Housebound) θα παίξει την Sheriam Bayanar, μια Aes Sedai του Blue Ajah.

    Η πρεμιέρα του “The Wheel of Time” βρέθηκε στην κορυφή των προτιμήσεων του κοινού και ανανεώθηκε για δεύτερο κύκλο επεισοδίων πριν την ολοκλήρωση της πρώτης σεζόν, ενώ η ανανέωση για τρίτη σεζόν ήρθε επίσημα το καλοκαίρι που μας πέρασε. Επίσης, να αναφέρουμε ότι ήταν μία από τις πιο πειρατικά κατεβασμένες σειρές του 2021.

    Εκτός των προαναφερθέντων θα δούμε και τους Rosamund Pike, Zoë Robins, Josha Stradowski, Barney Harris, Kate Fleetwood, Priyanka Bose και Hammed Animashaun, ενώ για την δεύτερη σεζόν εισέρχονται και οι Natasha O’Keeffe, Meera Syal, Τhomas Chaanhing, Sandra Yi Sencindiver, Guy Roberts, Arnas Fedaravicius , Gregg Chillingirian, Dónal Finn και Ceara Coveney. Εκτελεστικός παραγωγός και showrunner είναι ο Rafe Judkins, ενώ εκτελεστικοί παραγωγοί είναι και οι Larry Mondragon, Rick Selvage, Ted Field, Mike Weber, Darren Lemke και Marigo Kehoe.

    Ρίξτε μια ματιά σε ό,τι φέρουν τα Amazon, ΗΒΟ, Apple TV+, Disney+, Paramount+ και Netflix τον μήνα που διανύουμε και διαβάστε τα review μας για τις σειρές που τελείωσαν τον Μάρτιο. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα από το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ