Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
More

    Λουκ α λα ’60s μοστράρει ο νέος Doctor Who και η σύντροφός του

    O νέος Doctor και η σύντροφός του κάνουν την πρώτη τους επίσημη εμφάνιση και μας μεταφέρουν στην δεκαετία του ’60.

    Στις φωτογραφίες που αναδύθηκαν κυρίως μέσα από το Instagram, θα δείτε τους Ncuti Gatwa ως τον 15ο Doctor και Millie Gibson ως Ruby Sunday με ενδυμασίες από την εν λόγω εποχή, πράγμα που σημαίνει ότι μέρος της ιστορίας θα λάβει χώρα στο παρελθόν. Άλλες εισαγωγές θα είναι αυτές των Yasmin Finney και Neil Patrick Harris σε άγνωστους μέχρι στιγμής ρόλους.

    Δείτε τους παρακάτω:

    Λουκ α λα '60s μοστράρει ο νέος Doctor Who και η σύντροφός του
    Λουκ α λα '60s μοστράρει ο νέος Doctor Who και η σύντροφός του

    Δείτε το “Doctor Who” στο Disney+

    Το Disney+ είναι η αποκλειστική streaming υπηρεσία για σειρές και ταινίες Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας.

    8,99€

    Κάντε εγγραφή στο Disney+. ↗

    Τα γυρίσματα πραγματοποιούνται αυτήν την περίοδο και άγνωστο παραμένει το πότε θα δούμε τα νέα επεισόδια. Να υπενθυμίσουμε ότι πριν την εμφάνιση των Gatwa και Gibson, αναμένουμε την επιστροφή του David Tennant και της Catherine Tate για τρία ειδικά επεισόδια τον Νοέβριο που μας έρχεται. Μαζί τους θα δούμε και τους Aneurin Barnard ως Roger ap Gwilliam και Kate Stewart ως Jemma Redgrave, η οποία μάλιστα θα λάβει και τη δική της spin-off σειρά. Όλα αυτά έρχονται υπό την καθοδήγηση του Russell T. Davies, που επιστρέφει ξανά στο franchise μετά την αποχώρησή του το 2010.

    Να υπενθυμίσουμε ότι το BBC έχει κλείσει συμφωνία με το Disney+ για την αποκλειστική προβολή της σειράς σε όλες τις χώρες του κόσμου, εκτός των Ηνωμένου Βασιλείου και Ιρλανδίας.

    Ρίξτε μια ματιά σε ό,τι φέρουν τα Amazon, ΗΒΟ, Apple TV+, Disney+, Paramount+ και Netflix τον μήνα που διανύουμε και διαβάστε τα review μας για τις σειρές που τελείωσαν τον Μάρτιο. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα από το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ