Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Παλιά και νέα εισαγωγή βλέπει η νέα σεζόν του “Doctor Who”

    Έναν νέο και έναν παλιό χαρακτήρα πρόκειται να δούμε στην επερχόμενη σεζόν του “Doctor Who”.

    Ο λόγος για τους Jemma Redgrave και Aneurin Barnard, οι οποίοι θα αναλάβουν τους ρόλους των Kate Lethbridge-Stewart και Roger ap Gwilliam, αντίστοιχα. Δείτε την ανακοίνωση για το casting τους παρακάτω:

    Παλιά και νέα εισαγωγή βλέπει η νέα σεζόν του "Doctor Who"

    Δείτε το “Doctor Who” στο Disney+

    Το Disney+ είναι η αποκλειστική streaming υπηρεσία για σειρές και ταινίες Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας.

    8,99€

    εγγραφή ↗

    Να υπενθυμίσουμε ότι την Lethbridge-Stewart την έχουμε ξαναδεί σε παρελθοντικά επεισόδια της σειράς. Πρόκειται για την αρχηγό της UNIT, της οργάνωσης που προσπαθεί να υπερασπιστεί την Γη από τους εξωγήινους. Η χαρακτήρας έκανε την πρώτη της εμφάνιση στο “The Power of Three” (2012), ενώ ακολούθησε το “The Day of the Doctor” (2013) και άλλα επεισόδια. Είναι η κόρη του Brigadier Lethbridge-Stewart (Nicholas Courtney) που ίδρυσε την UNIT. Όσον αφορά τον Barnard, άγνωστο παραμένει τι θα κάνει ο χαρακτήρας του στη σειρά. Ο ηθοποιός έκανε το κινηματογραφικό του ντεμπούτο με την ταινία “Ironclad” (2011), ενώ τον έχουμε δει και στις “Interlude in Prague” (2017), “Dunkirk” (2017), “The Personal History of David Copperfield” (2019), “The Goldfinch” (2019) και “Radioactive” (2019). Όσον αφορά το τηλεοπτικό τοπίο, έχει παίξει στα “The White Queen” (2013), “Moonfleet” (2013), “Cilla” (2014), “War & Peace” (2016), “SS-GB” (2017), “Barkskins” (2020), “The Pact” (2021), “Time” (2021) και πιο πρόσφατα, στην σειρά του Netflix, “1899”, που κόπηκε άδοξα μετά την πρώτη σεζόν.

    Και οι δύο ηθοποιοί θα εμφανιστούν στην 14η σεζόν της σειράς απέναντι από τους Ncuti Gatwa ως Doctor και Millie Gibson ως Ruby Sunday. Τόσο τα νέα επεισόδια, όσο και τα τρία ειδικά που θα επαναφέρουν τον David Tennant και την Catherine Tate στους αρχικούς τους ρόλους, θα έρθουν υπό την καθοδήγηση του Russell T. Davies, που επιστρέφει στο franchise μετά από χρόνια ως showrunner. Μέσα στο έτος τα επεισόδια της σειράς θα διατεθούν προς προβολή μέσω του Disney+, το οποίο θα γίνει ο αποκλειστικός προορισμός της σειράς για όλες τις χώρες, πλην των Ην. Βασίλειο και Ιρλανδία.

    Δείτε τις καλύτερες ταινίες, νέες σειρές και τηλεοπτικές σεζόν του 2022, αλλά και τις πολυαναμενόμενες ταινίες του έτους και ρίξτε μια ματιά σε ό,τι φέρουν τα Amazon, ΗΒΟ, Apple TV+, Disney+, Paramount+ και Netflix τον μήνα που διανύουμε. Tέλος, διαβάστε τα review μας για τις σειρές που τελείωσαν τον Δεκέμβριο και ποιες σειρές ανανεώθηκαν και ακυρώθηκαν για τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα από το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ