Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
More

    Ρόλο-κλειδί στο “Doctor Who” θα αναλάβει ο Jonathan Groff

    Ο Jonathan Groff είναι η νέα προσθήκη του “Doctor Who”. Ο ηθοποιός θα αναλάβει έναν άγνωστο μέχρι στιγμής ρόλο-κλειδί και αναμένεται να παίξει πλάι στους Ncuti Gatwa ως τον 15ο Doctor, Millie Gibson ως Ruby Sunday και Yasmin Finney, Neil Patrick Harris, Anita Dobson, Michelle Greenidge και Jinkx Monsoon.

    “Χαίρομαι που θα μπω στο καταπληκτικό μυαλό του Russell T. Davies και θα δω τον υπέροχο Ncuti Gatwa να ανέρχεται στον γνωστό ρόλο!”, είπε ο Groff σε δήλωσή του.

    Ο ηθοποιός είναι γνωστός από θεατρικές παραστάσεις και τηλεοπτικές σειρές. Ήταν υποψήφιος για βραβείο Tony για τους ρόλους του στις παραστάσεις “Spring Awakening” (2006) και “Hamilton” (2015) στο Broadway, ενώ τηλεοπτικά τον είδαμε στα “Boss” (2012), “Looking” (2014-15) και “Glee” (2009-15), ενώ πρόσφατα πρωταγωνίστησε στη σειρά του Netflix, “Mindhunter” (2017-19). Έχει δανείσει τη φωνή του στον Kristoff των “Frozen” (2013), “Frozen II” (2019), “Frozen Fever” (2015) και “Olaf’s Frozen Adventure” (2017) και στον Ollie του “Lost Ollie”. Έκανε το κινηματογραφικό του ντεμπούτο με το “Taking Woodstock” (2009) και τον είδαμε στα “The Conspirator” (2010), “American Sniper” (2014), “Looking: The Movie” (2016), “The Matrix Resurrections” (2021) και “Knock at the Cabin” (2023).

    Ρόλο-κλειδί στο "Doctor Who" θα αναλάβει ο Jonathan Groff

    Δείτε το “Doctor Who” στο Disney+

    Το Disney+ είναι η αποκλειστική streaming υπηρεσία για σειρές και ταινίες Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας.

    8,99€

    Κάντε εγγραφή στο Disney+. ↗

    Τα γυρίσματα πραγματοποιούνται αυτήν την περίοδο και άγνωστο παραμένει το πότε θα δούμε τα νέα επεισόδια. Να υπενθυμίσουμε ότι πριν την εμφάνιση των Gatwa και Gibson, αναμένουμε την επιστροφή του David Tennant και της Catherine Tate για τρία ειδικά επεισόδια τον Νοέβριο που μας έρχεται. Μαζί τους θα δούμε και τους Aneurin Barnard ως Roger ap Gwilliam και Kate Stewart ως Jemma Redgrave, η οποία μάλιστα θα λάβει και τη δική της spin-off σειρά. Όλα αυτά έρχονται υπό την καθοδήγηση του Russell T. Davies, που επιστρέφει ξανά στο franchise μετά την αποχώρησή του το 2010. Σκηνοθέτες των οχτώ επεισοδίων θα είναι οι Dylan Holmes Williams, Mark Tonderai, Julie Anne Robinson, Ben Chessell και Jamie Donoughue.

    Να υπενθυμίσουμε ότι το BBC έχει κλείσει συμφωνία με το Disney+ για την αποκλειστική προβολή της σειράς σε όλες τις χώρες του κόσμου, εκτός των Ηνωμένου Βασιλείου και Ιρλανδίας.

    Ρίξτε μια ματιά σε ό,τι φέρουν τα Amazon, ΗΒΟ, Apple TV+, Disney+, Paramount+ και Netflix τον μήνα που διανύουμε και διαβάστε τα review μας για τις σειρές που τελείωσαν τον Απρίλιο. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα από το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ