Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024
More

    Σκηνοθέτης του House of the Dragon εξηγεί γιατί η δεύτερη σεζόν είναι μικρότερη

    Σκηνοθέτης του House of the Dragon εξηγεί γιατί η δεύτερη σεζόν είναι μικρότερη

    Η Clare Kilner, που είναι σκηνοθέτης του “House of the Dragon” εξήγησε γιατί η δεύτερη σεζόν θα αποτελείται από μόλις οχτώ επεισόδια, έναντι της πρώτης σεζόν που έφερε δέκα.

    Σύμφωνα με τα λεγόμενά της στο The Hollywood Reporte, η απόφαση πάρθηκε από τον showrunner Ryan Condal, ο οποίος αισθάνθηκε ότι η ιστορία θα προχωρούσε καλύτερα με τα λιγότερα επεισόδια.

    “Υπάρχουν οχτώ υπέροχα επεισόδια με τόσα πολλά να συμβαίνουν σε κάθε επεισόδιο, και έχουμε πρόβλημα, μερικές φορές, να τα κάνουμε να διαρκούν μια ώρα”, είπε ο Kilner. “Η απόφαση του Ryan ήταν να δώσει ένα καλό άνοιγμα και ένα καλό τέλος, και έχουν τιγκάρει με συγκινητικά και οπτικά ενδιαφέροντα γεγονότα”.

    Ο Condal είναι πει ότι η δεύτερη σεζόν μοιάζει περισσότερο με “την μέση του ‘Game of Thrones'”, καθώς δεν θα ξοδέψει τόσο χρόνο για να χτίσει τους χαρακτήρες και τις ζωές τους. Όπως λέει η Kilner, κάθε σκηνοθέτης θα φέρει το δικό του αέρα, ιδίως ο Alan Taylor.

    “Είναι πολύ συγκλονιστικό, γιατί υπάρχουν πέντε σκηνοθέτες και είναι όλα διαφορετικά, και όλοι βλέπουμε τα ημερήσια γυρίσματα και σχολιάζουμε ο ένας την δουλειά του άλλου”, συνέχισε. “Δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς, είμαστε όλοι κάπως ανταγωνιστικοί. Ο Alan μάς βοηθάει να αναβαθμίσουμε το παιχνίδι μας. Είναι ένας τόσο καταξιωμένος σκηνοθέτης και μου αρέσει ο τρόπος που χρησιμοποιεί το βάθος του τοπίου και την εστίαση στην διήγησή του για να τραβήξει την προσοχή του θεατή σε συγκεκριμένα στοιχεία του πλάνου”.

    Ο Taylor ήταν σκηνοθέτης επτά επεισοδίων του “Game of Thrones”,μεταξύ άλλων των “Baelor” της πρώτης σεζόν και “Beyond the Wall” της έβδομης. Για την δεύτερη σεζόν του “House of the Dragon” θα αναλάβει πολλαπλά επεισόδια, αλλά άγνωστο παραμένει το ποια ακριβώς.

    Αν όλα πάνε σύμφωνα με το πλάνο της παραγωγής, τότε η σειρά θα έχει τουλάχιστον τέσσερις σεζόν, καθώς το πηγαίο υλικό, το μυθιστόρημα του Martin, “Fire & Blood”, καλύπτει 150 χρόνια από την βασιλεία των Targaryen, που ολοκληρώνεται με τον εμφύλιο πόλεμο που έμεινε στην ιστορία ως Dance of the Dragons. (Το βιβλίο κυκλοφορεί και στα ελληνικά από τις εκδόσεις Anubis). Η δεύτερη σεζόν θα έχει “περισσότερο αίμα” και θα φέρει πέντε νέους δράκους. Δεν έχει επηρεαστεί ούτε από την απεργία των Σεναριογράφων, ούτε από αυτήν των Ηθοποιών και συνεχίζει κανονικά τα γυρίσματά της. Στόχος της είναι να κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2024.

    Όλα τα επεισόδια είναι διαθέσιμα για προβολή μέσω του VodafoneTV. Διαβάστε το review μας και ρίξτε μια ματιά στις οχτώ σειρές για να δείτε μετά το “House of the Dragon”, εκτός – φυσικά – του “Game of Thrones”.

    Ποια είναι η γνώμη σας για την μικρότερη δεύτερη σεζόν; Πείτε μας στα σχόλια.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ