Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
More

    To “Only Murders in the Building” θα επιστρέψει με μια ‘δολοφονική’ τέταρτη σεζόν

    Η γνωστή κωμωδία μυστηρίου με τους Steve Martin, Martin Short και Selena Gomez, “Only Murders in the Building”, ανανεώθηκε από το Hulu για τέταρτη σεζόν.

    Τα νέα έγιναν γνωστά εχθές, την ίδια ημέρα που κυκλοφόρησε και το φινάλε της τρίτης σεζόν, το οποίο – όπως και ο προκάτοχός του – τελείωσε με cliffhanger, βεβαιώνοντας ότι η κατασκοπική ομάδα θα επιστρέψει για να λύσει ένα ακόμα έγκλημα.

    Δείτε την ανακοίνωση, όπως έγινε στο Χ, παρακάτω:

    Οι σειρά ακολουθεί τους Charles Haden-Savage (Steve Martin), Oliver Putnam (Martin Short) και Mabel Mora (Selena Gomez) καθώς ερευνούν μια σειρά από ύποπτους θανάτους στο κτήριο όπου κατοικούν στην Νέα Υόρκη, το Arconia, ενώ παράλληλα ηχογραφούν το podcast της υπόθεσης.

    Συν-δημιουργοί και σεναριογράφοι είναι οι Martin και John Hoffman, οι οποίοι είναι και εκτελεστικοί παραγωγοί με τους Short, Gomez, Dan Fogelman και Jess Rosenthal. Η σειρά τα έχει πάει πολύ καλά τόσο στα νούμερα τηλεθέασης, όσο και στα βραβεία, καθώς έχει υπάρξει υποψήφια για επτά Emmy, μέσα στα οποία ήταν και υποψηφιότητες για τους Martin και Short, και πέντε Χρυσές Σφαίρες, ανάμεσα στις οποίες ήταν και η υποψηφιότητα της Gomez ως Καλύτερη Ηθοποιός σε Κωμωδία ή Μιούζικαλ.

    Στην τρίτη σεζόν, εκτός των τριών προαναφερόμενων ηθοποιών είδαμε και τους Paul Rudd, Meryl Streep, Andrea Martin, Ashley Park, Jeremy Shamos, Linda Emond, Wesley Taylor και Jesse Williams, με την υπόθεση να περιστρέφεται γύρω από μια μιούζικαλ θεατρική παραγωγή, της οποίας τα τραγούδια οι Marc Shaiman και Scott Wittman, γνωστοί μέσα από το θεατρικό “Hairspray” (2002) και το κινηματογραφικό “Mary Poppins Returns” (2018). Αυτήν δεν ήταν η πρώτη φορά που γράφουν κομμάτια για την τηλεόραση, μιας οι δυο τους είναι υπαίτιοι για το “Save the City” που ακούγεται στο “Rogers: The Musical”, το μιούζικαλ των Avengers που βλέπουμε στο πρώτο επεισόδιο του “Hawkeye”.

    To "Only Murders in the Building" θα επιστρέψει με μια 'δολοφονική' τέταρτη σεζόν

    Δείτε τo “Only Murders In The Building” στο Disney+

    Το Disney+ είναι η αποκλειστική streaming υπηρεσία για σειρές και ταινίες Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας.

    8,99€

    Κάντε εγγραφή στο Disney+ ↗

    Πως σας φαίνεται που το “Only Murders in the Building” θα λάβει και τέταρτη σεζόν; Πείτε μας στα σχόλια.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ