Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Ο Bass Reeves εμφανίζεται στις πρώτες εικόνες της σειράς του Paramount+

    Ο Bass Reeves εμφανίζεται στις πρώτες εικόνες της σειράς του Paramount+

    Το ειδικό αφιέρωμα του Vanity Fair έφερε στο φως της επιφάνειας μια πρώτη ματιά από την επερχόμενη σειρά του Paramount+, “Lawmen: Bass Reeves”.

    Στις εικόνες που ακολουθούν, θα μπορέσετε να δείτε τους κύριους πρωταγωνιστές – με τον David Oyelowo ως Bass Reeves στο επίκεντρο – τόσο σε σκηνές της σειράς, όσο και σε άλλες φωτογραφίες. Δείτε τις παρακάτω:

    H σειρά “θα φέρει στη ζωή τον θρυλικό αστυνόμο της άγριας δύσης. Ο Reeves, γνωστός ως ο καλύτερος ήρωας της αμερικάνικης ιστορίας, δούλεψε στην εποχή μετά την ανοικοδόμησης ως ομοσπονδιακό όργανο της τάξης στην Ινδική Επικράτεια, συλλαμβάνοντας πάνω από 3.000 από τους πιο επικίνδυνους εγκληματίες χωρίς ποτέ να πληγωθεί”.

    Άλλοι πρωταγωνιστές θα είναι οι Dennis Quaid ως Sherrill Lynn, Forrest Goodluck ως Billy Crow, Lauren E. Banks ως Jennie Reeves, Barry Pepper ως Esau Pierce, Grantham Coleman ως Edwin Jones, Demi Singleton ως Sally Reeves, Garrett Hedlund ως Garrett Montgomery και Donald Sutherland ως Judge Isaac Parker.

    Η σειρά ανήκει στο σύμπαν του “Yellowstone” και έρχεται από τον δημιουργό του franchise, Taylor Sheridan. Εκτελεστικοί παραγωγοί είναι οι Oyelowo, Chad Feehan, David C. Glasser, Jessica Oyelowo, David Permut, Ron Burkle, Bob Yari, David Hutkin και Christina Voros, η οποία θα είναι η σκηνοθέτης πέντε εκ των επεισοδίων. Για τη σειρά είχαμε μάθει από το 2021, όταν ο Oyelowo υπέγραψε με τις Paramount και MTV Entertainment Studios.

    To “Lawmen: Bass Reeves” θα αποτελείται από οχτώ επεισόδια για θα κάνει την πρεμιέρα του αργότερα μέσα στο έτος. Mείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα από το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ