Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Ο Kevin Costner δεν θα επιστρέψει στο “Yellowstone” μετά την πέμπτη σεζόν

    Ο Kevin Costner δεν θα επιστρέψει στο "Yellowstone" μετά την πέμπτη σεζόν

    Πηγές εκ των έσω επιβεβαίωσαν τις φήμες που ήθελαν τον Kevin Costner να εγκαταλείπει τον ρόλο του John Dutton στο “Yellowstone” μετά από πέντε χρόνια.

    Σύμφωνα με το ET, τα νέα έρχονται μετά από δημοσιεύματα που ήθελαν τον πρωταγωνιστή να αποκτά τεταμένες σχέσεις με τον συν-δημιουργό της σειράς, Taylor Sheridan, λόγω των υποχρεώσεών του στα γυρίσματα των υπόλοιπων επεισοδίων της σεζόν. Να υπενθυμίσουμε ότι αυτήν την περίοδο διανύουμε την πέμπτη σεζόν της σειράς. Προς το παρόν έχουμε δει τα οχτώ πρώτα επεισόδια, ενώ αναμένουμε τα άλλα έξι, τα οποία, όμως, δεν ξέρουμε πότε θα ξεκινήσουν να προβάλλονται στο Paramount+. Με βάση τα λεγόμενα των πηγών, ούτε οι ίδιοι οι ηθοποιοί δεν γνωρίζουν το πότε θα επιστρέψουν στην Μοντάνα για να κάνουν τα γυρίσματα.

    Μόλις πριν από λίγες μέρες έγινε γνωστό ότι η σύζυγος του Costner, Christine Baumgartner, έκανε αίτηση διαζυγίου μετά από 19 χρόνια γάμου, ενώ να υπενθυμίσουμε ότι ούτε ο ηθοποιός, ούτε ο Sheridan εμφανίστηκαν στο PaleyFest του Λος Άντζελες, όπως είχαν προγραμματίσει. Μάλιστα, ακύρωσαν την εμφάνισή τους λίγο πριν βγουν στο πάνελ της σειράς.

    Οι φήμες για να προβλήματα στο πλατό και την πιθανή αποχώρηση του πρωταγωνιστή ξεκίνησαν τον Φεβρουάριο που μας πέρασε, με την ηθοποιό, Dawn Olivieri, να προϊδεάζει γι’ αυτήν μόλις τον περασμένο μήνα. Εν μέσω όλων αυτών, είχαν αναδυθεί δημοσιεύματα που ήθελαν το σύμπαν του “Yellowstone” να επεκτείνεται με ένα επιπλέον spin-off, τα οποία και επιβεβαιώθηκαν από το στέλεχος της Paramount Media Networks, Chris McCarthy. Η υπόθεση παραμένει άγνωστη, αλλά ο Matthew McConaughey θα κατέχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

    Εκτός από την κύρια σειρά – της οποίας η πρεμιέρα της πέμπτης σεζόν απέσπασε 12,1 εκ. τηλεθεατές – έχουμε δει τα spin-off, “1883” και “1923”, που ανανεώθηκε για δεύτερη σεζόν, ενώ αναμένουμε το “6666” και άλλα δύο spin-off που θα λαμβάνουν χώρα τις δεκαετίες των ’40 και ’60.

    Ρίξτε μια ματιά σε ό,τι φέρουν τα Amazon, ΗΒΟ, Apple TV+, Disney+, Paramount+ και Netflix τον μήνα που διανύουμε και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα από το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ