Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Το “Yellowstone” θα ολοκληρωθεί με την πέμπτη του σεζόν

    Το "Yellowstone" θα ολοκληρωθεί με την πέμπτη του σεζόν

    To “Yellowstone” ανακοινώθηκε ότι θα ρίξει και επίσημα τίτλους τέλους με την πέμπτη του σεζόν.

    Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Paramount+, τα επερχόμενα επεισόδια του δεύτερου μισού της σεζόν θα είναι και αυτά που θα ολοκληρώσουν τη σειρά μια για πάντα. Προς το παρόν έχουμε δει τα οχτώ πρώτα επεισόδια, ενώ αναμένουμε τα άλλα έξι, τα οποία θα ξεκινήσουν να προβάλλονται κάποια στιγμή μέσα στον Δεκέμβριο.

    Και μπορεί το franchise να χάσει μια σειρά, αλλά μια άλλη θα πάρει την θέση της. Η συνδρομητική έδωσε εντολή για την δημιουργία του sequel, του οποίου πολλές πληροφορίες παραμένουν ακόμα άγνωστες. Ψίθυροι για ένα επιπλέον spin-off είχαν ξεκινήσει από τον Φεβρουάριο και, μάλιστα, ο Matthew McConaughey λεγόταν ότι θα είναι ο πρωταγωνιστής. Ξέρουμε ότι η εν λόγω σειρά προχωρά κανονικά, αλλά το αν θα είναι το προαναφερόμενο sequel δεν έχει γίνει ξεκάθαρο ακόμα.

    “Το ‘Yellowstone’ είναι ο ακρογωνιαίος λίθος πάνω στον οποίο έχουμε ξεκινήσει ένα ολόκληρο σύμπαν από παγκόσμιες επιτυχίες – από το ‘1883’ στο ‘Tulsa King’, και είμαι σίγουρος ότι το sequel του ‘Yellowstone’ θα είναι μια ακόμα μεγάλη επιτυχία, χάρη στο καταπληκτικά δημιουργικό μυαλό του Taylor Sheridan και των καταπληκτικών μας casts που ζωντανεύουν αυτές τις σειρές”, είπε ο Chris McCarthy, Πρόεδρος και CEO των Showtime/MTV Entertainment Studios.

    “Η ιστορία των Dutton συνεχίζεται από εκεί που μας αφήνει το ‘Yellowstone’ σε ένα άλλο επικό παραμύθι. Χαιρόμαστε που θα φέρουμε αυτό το νέο ταξίδι στο παγκόσμιο κοινό”, πρόσθεσε ο David Glasser, CEO του 101 Studios.

    Η πρεμιέρα της πέμπτης σεζόν απέσπασε 12,1 εκ. τηλεθεατές, αλλά άρχισε να έχει προβλήματα, κυρίως λόγω του πρωταγωνιστή, Kevin Costner, ο οποίος απέσπασε Χρυσή Σφαίρα για τον ρόλο του. Αρχικά, τα δημοσιεύματα μιλούσαν για την επιθυμία του ηθοποιού να κάνει λιγότερες μέρες γυρίσματα, ενώ αργότερα έγινε γνωστό ότι ο ίδιος και ο δημιουργός του franchise, Taylor Sheridan, απέκτησαν τεταμένες σχέσεις. Τότε, ξεκίνησαν και οι αναφορές της αποχώρησης του ηθοποιού, με την Dawn Olivieri, να προϊδεάζει γι’ αυτήν μόλις τον περασμένο μήνα. Μόλις πριν από λίγες μέρες έγινε γνωστό ότι η σύζυγος του Costner, Christine Baumgartner, έκανε αίτηση διαζυγίου μετά από 19 χρόνια γάμου, και ότι ο ηθοποιός θα σταματήσει από John Dutton τελείως.

    Εκτός από την κύρια σειρά έχουμε δει τα spin-off, “1883” και “1923”, που ανανεώθηκε για δεύτερη σεζόν, ενώ αναμένουμε το “6666” και άλλα δύο spin-off που θα λαμβάνουν χώρα τις δεκαετίες των ’40 και ’60.

    Ρίξτε μια ματιά σε ό,τι φέρουν τα Amazon, ΗΒΟ, Apple TV+, Disney+, Paramount+ και Netflix τον μήνα που διανύουμε και διαβάστε τα review μας για τις σειρές που τελείωσαν τον Απρίλιο. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα από το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ