Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Την έξοδο του Kevin Costner από το Yellowstone προϊδεάζει ηθοποιός της σειράς

    Την έξοδο του Kevin Costner από το Yellowstone προϊδεάζει ηθοποιός της σειράς

    Η ηθοποιός του “Yellowstone”, Dawn Olivieri, μίλησε πρόσφατα στο DailyMail.com και απευθύνθηκε στις φήμες που θέλουν τον Kevin Costner να εγκαταλείπει τον ρόλο του John Dutton μετά από πέντε χρόνια.

    Χωρίς να δώσει μια σαφή απάντηση, η ηθοποιός προϊδέασε την αποχώρηση του Costner, λέγοντας τα εξής: “Μερικές φορές πρέπει να παραδεχτούμε ότι τίποτα δεν διαρκεί για πάντα και ότι η παροδικότητα είναι το μόνο πράγμα πάνω στο οποίο μπορούμε να βασιστούμε. Και η ζωή είναι κάπως έτσι”, είπε.

    Ο Costner ξεκίνησε την καριέρα του με το “Sizzle Beach, U.S.A.” (1981). και ακολούθησαν τα “The Untouchables” (1987), “JFK” (1991), “Robin Hood: Prince of Thieves” (1991) και “The Bodyguard” (1992). Πρόσφατα τον έχουμε δει στα “Man of Steel” (2013), “Jack Ryan: Shadow Recruit” (2014), “Hidden Figures” (2016), “Batman v Superman: Dawn of Justice” (2016), “Molly’s Game” (2017), “The Highwaymen” (2019), “Let Him Go” (2020) και “Zack Snyder’s Justice League” (2021). Τηλεοπτικά έχει παίξει και στη μίνι-σειρά “Hatfields & McCoys” (2012), που του χάρισε Emmy και Χρυσή Σφαίρα Α’ Ανδρικού Ρόλου. Έχει σκηνοθετήσει τρεις ταινίες, τις “Dances with Wolves” (1990), με την οποία κέρδισε Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας και Σκηνοθεσίας, “The Postman” (1997) και “Open Range” (2003), ενώ λέγεται ότι θα αναλάβει το “Horizon”.

    Όσον αφορά το “Yellowstone”, εκτός από την κύρια σειρά – της οποίας η πρεμιέρα της πέμπτης σεζόν απέσπασε 12,1 εκ. τηλεθεατές – έχουμε δει τα spin-off, “1883” και “1923”, που ανανεώθηκε για δεύτερη σεζόν, ενώ αναμένουμε το “6666” και άλλα δύο spin-off που θα λαμβάνουν χώρα τις δεκαετίες των ’40 και ’60.

    Η πέμπτη σεζόν έκανε την πρεμιέρα της τον Νοέμβριο που μας πέρασε και αυτήν την περίοδο κάνει ένα διάλειμμα. Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστή η επιστροφή της με τα έξι νέα επεισόδια. Ρίξτε μια ματιά σε ό,τι φέρουν τα Amazon, ΗΒΟ, Apple TV+, Disney+, Paramount+ και Netflix τον μήνα που διανύουμε και διαβάστε τα review μας για τις σειρές που τελείωσαν τον Μάρτιο.

    Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα από το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ