Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Ο Morgan Freeman θα κάνει παρέα στην “Lioness” του Paramount+

    Ο Morgan Freeman θα κάνει παρέα στην "Lioness" του Paramount+

    Ο γνωστός και πολυβραβευμένος ηθοποιός Morgan Freeman θα πρωταγωνιστήσει στην επερχόμενη σειρά του Paramount+, “Lioness”.

    Σύμφωνα με το Variety, ο ηθοποιός θα αναλάβει τον ρόλο του Υπουργού Εξωτερικών Edwin Mullins, και θα παίξει πλάι στην Laysla De Oliveira ως Cruz Manuelos, μια σκληρή και παθιασμένη νεαρή του Ναυτικού, που στρατολογείτε από την Ομάδα Lioness της CIA για να βοηθήσει να καταρρίψει μια τρομοκρατική ομάδα εκ των έσω, και την Zoe Saldaña, που θα ενσαρκώσει την Joe, την αρχηγό του προγράμματος. Επιπλέον, η Nicole Kidman, που είναι και αυτή εκτελεστική παραγωγός, θα κάνει και αυτή την εμφάνισή της στη σειρά ως Kaitlyn Meade.

    Άλλοι πρωταγωνιστές θα είναι οι Dave Annable ως Neil, Jill Wagner ως Bobby, LaMonica Garrett ως Two Cups, James Jordan ως Tucker, Austin Hébert ως Randy, Jonah Wharton ως Tex και Hannah Love Lanier ως Kate. Εκτελεστικοί παραγωγοί θα είναι οι Saldaña, Geyer Kosinski, Jill Wagner, David C. Glasser, Ron Burkle, Bob Yari και David Hutkin.

    Ο Freeman έγινε γνωστός μέσα από την παιδική σειρά “The Electric Company” (1971-77) και απέσπασε Όσκαρ για τον ρόλο του στο “Million Dollar Baby” (2004). Άλλες του γνωστές ταινίες είναι τα “Street Smart” (1987), “Glory” (1989), “Lean on Me” (1989), “Driving Miss Daisy” (1989), “Unforgiven” (1992), “The Shawshank Redemption” (1994), “Se7en” (1995), “Amistad” (1997), “Invictus” (2009), “Going in Style” (2017), “The Hitman’s Wife’s Bodyguard” (2022) και η τριλογία τουThe Dark Knight” (2005-12). Πρόσφατα τον είδαμε στην ανθολογική μίνι-σειρά “Solos” και αναμένουμε τις ταινίες “A Good Person”, “Muti” και “57 Seconds”.

    Η σειρά φτάνει από τον Taylor Sheridan (Yellowstone και τα sequel του) και τη συμφωνία που έχει υπογράψει με την MTV Entertainment Studios. Η εν λόγω ομάδα υπάρχει στην πραγματικότητα. Αποτελείται μόνο από γυναίκες και δημιουργήθηκε στο Ιράκ και στο Αφγανιστάν για να σεβαστούν τα έθιμα των χωρών που απαγορεύουν στους άνδρες να ερευνούν και να αγγίζουν τις γυναίκες. Η ομάδα θεωρήθηκε πρωτοποριακή, καθώς οι γυναίκες στρατιωτικοί ξεκίνησαν να πηγαίνουν σε περισσότερες αποστολές. Επίσης, μετέδιδαν και συγκέντρωναν πληροφορίες από τις ντόπιες γυναίκες και τις οικογένειές τους.

    Δείτε τις καλύτερες ταινίες, νέες σειρές και τηλεοπτικές σεζόν του 2022, αλλά και τις πολυαναμενόμενες ταινίες του έτους και ρίξτε μια ματιά σε ό,τι φέρουν τα Amazon, ΗΒΟ, Apple TV+, Disney+, Paramount+ και Netflix τον μήνα που διανύουμε. Tέλος, διαβάστε τα review μας για τις σειρές που τελείωσαν τον Δεκέμβριο και ποιες σειρές ανανεώθηκαν και ακυρώθηκαν για τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα από το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ