Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Οι πιο hot σειρές που θα βγουν στο streaming το 2023

    Με τόσες πολλές αναταράξεις σε όλο τον κλάδο – μαζικές απολύσεις του Netflix, αλλαγή Διευθύνοντος Συμβούλου της Disney και την ακατάστατη συγχώνευση της Warner Bros. Discovery – τα πράγματα αλλάζουν. Ωστόσο, αν και όλα τα στούντιο φαίνεται να επανεξετάζουν τις στρατηγικές τους, το streaming δεν πτοείται. Η Nielsen αναφέρει ότι το 2022, οι θεατές επέλεγαν τις υπηρεσίες streaming πιο συχνά από την κλασική και συνδρομητική τηλεόραση στις ΗΠΑ για πρώτη φορά στην ιστορία (φαινόμενο που παρατηρήθηκε για δύο συνεχόμενους μήνες).

    Kαι ναι, βγαίνουν τόσα πολλά πια που αρκετά απ’ αυτά καταλήγουν να μην αξίζουν την προσοχή μας αλλά επίσης, βγαίνουν αρκετά ωραιά διαμαντάκια που δύσκολα θα βλέπαμε στην κλασική τηλεόραση. Η λίστα μας με τις Καλύτερες Σειρές του 2022 περιλάμβανε για πρώτη φορά μόνο σειρές υπηρεσιών streaming. Τι θα φέρει όμως το μέλλον; Πολλά ωραία projects όπως φαίνεται κι αν τα μισά απ’ αυτά βγουν καλά, πάλι χαρούμενοι θα είμαστε!

    Ας ρίξουμε μια ματιά….

    Φαντασία και τρόμος γίνονται ένα

    Η φαντασία και ο τρόμος μπορεί να είναι δύο τεράστια ξεχωριστά είδη, αλλά επίσης ταιριάζουν υπέροχα, αν ξέρεις πως να τα διαχειριστείς.

    Η 3η σεζόν του “The Witcher” (Netflix) είναι προ των πυλών! Ο Geralt, ο Jaskier, η Yennifer και η Ciri θα επιστρέψουν τον επόμενο χρόνο με πολλά νέα τέρατα να αντιμετωπίσουν και δοκιμασίες που πρέπει να ξεπεράσουν. Θα είναι επίσης η τελευταία σεζόν με τον Henry Cavill πριν ο Geralt αλλάξει σε Liam Hemsworth. Δεν είμαστε σίγουροι βέβαια, αν θα βγει όλη η σεζόν μέσα στο 2023 ή αν τα δύο parts της (ναι ναι, δυστυχώς θα μας έρθει σε μικρές δόσεις αυτήν την φορά) θα κυκλοφορήσουν σε διαφορετικές χρονιές.

    Η ασυνήθιστη, περίεργη και ακόμα εξαιρετικά συναρπαστική συνέχεια του “Good Omens” (Prime Video) θα βγει επίσης 2023. Αν και η πρώτη σεζόν ήταν μια εξαιρετική μεταφορά του ομώνυμου μυθιστορήματος των Neil Gaiman και Terry Pratchett, η σεζόν θα είναι όλη του Gaiman με τη σειρά να επεκτείνεται πέρα από το αρχικό υλικό.

    Θα δούμε επίσης το “The Fall of the House of Usher” του Mike Flanagan κάποια στιγμή το φθινόπωρο του 2023, το οποίο, με τη νέα του συμφωνία με την Amazon, πιθανότατα θα είναι το τελευταίο του έργο του στο Netflix.

    Φυσικά, όλοι περιμένουμε με την πρεμιέρα του “The Last of Us” (ΗΒΟ/VodafoneTV). Η μεταφορά αυτή είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα για πολλούς, με μια φανταστική δημιουργική ομάδα που ταιριάζει μόνο με το εξαιρετικά διαλεγμένο cast της, και ανυπομονούμε να βουτήξουμε στον δύσμοιρο κόσμο του Joel και της Ellie.

    Παρέα με Marvel στο Disney+

    Τόσο το “What If…?” όσο και το “Loki” αποκτούν δεύτερες σεζόν, με το “Loki” να εξερευνά τις συνέπειες του συγκλονιστικού φινάλε της 1ης σεζόν και τον θάνατο του “He Who Remains”.

    Το “Secret Invasion” θα προβληθεί στις αρχές του 2023. Ο Nick Fury του Samuel L. Jackson μπαίνει επιτέλους στο επίκεντρο αυτού του σκοτεινού θρίλερ, καθώς ο Fury εργάζεται για να φτάσει στην άκρη μιας εξωγήινης συνωμοσίας. Μαζί με τα αγαπημένα πρόσωπα που επιστρέφουν, όπως η Cobie Smulders ως Maria Hill και ο Ben Mendelsohn ως Talos , θα εμφανιστεί επίσης ο James Rhodes του Don Cheadle, ενώ οι fans θα γνωρίσουν επίσης τον επαναστάτη Skrull Gravik (Kingsley Ben-Adir) και την παλιά συνεργάτιδα του Fury, Sonya Falstaff (Olivia Colman).

    Η Echo της Alaqua Cox θα αποκτήσει τη δική της σειρά το 2023. Τόσο ο Wilson Fisk του Vincent D’Onofrio, όσο και ο Matt Murdock του Charlie Cox αναμένεται να εμφανιστούν σε αυτήν, καθιστώντας την σειρά ένα τέλειο ορεκτικό για το επερχόμενο “Daredevil: Born Again”.

    Η Ironheart της Dominique Thorne θα αποκτήσει επίσης μια σειρά spinoff το 2023. Θα χρονολογείται μετά το “Black Panther: Wakanda Forever”, όπου θα δούμε τη Riri Williams πίσω στη γενέτειρά της, το Σικάγο, όπου και έρχεται αντιμέτωπη με τον υπεράνθρωπο απατεώνα που είναι γνωστός ως “The Hood” (Anthony Ramos).

    Και τέλος, περιμένουμε το “Agatha: Coven of Chaos” για να κλείσει το πρόγραμμα του MCU για το 2023. Σε αυτή τη σειρά πρωταγωνιστεί η Kathryn Hahn ως Agatha Harkness και είναι πιθανότατα ό,τι πιο κοντινό θα δούμε ποτέ σε μια δεύτερη σεζόν του “WandaVision”. Θα εμφανιστεί όμως η ίδια η Wanda; Γνωρίζουμε ότι στη σειρά πρωταγωνιστούν επίσης η Aubrey Plaza και ο Joe Locke, με τον τελευταίο να φημολογείται ότι θα υποδυθεί μια μεγαλύτερη εκδοχή του μαγικά διακείμενου γιου της Wanda, τον Wiccan.

    Σε έναν γαλαξία πολύ μακριά…

    Πώς θα μπορούσαμε να μην ενθουσιαστούμε με την επιστροφή του “The Mandalorian”; Μετά από μια σύντομη (αλλά σημαντική) εμφάνιση στο “The Book of Boba Fett”, οι Mando, Grogu θα επιστρέψουν στις οθόνες μας την 1η Μαρτίου στο Disney+. Στην τρίτη σεζόν θα δούμε τον Din Djarin να πηγαίνει στον Mandalore και να αναζητά τις κρυφές, υπόγειες λίμνες που μπορούν να ξεπλύνουν τη ντροπή που έφερε στην Armorer και την Tribe με την απόφασή του να βγάλει το κράνος του.

    Η Leslye Headland — η συνδημιουργός του “Russian Doll” — μας μεταφέρει στις τελευταίες μέρες της High Republic με το “The Acolyte”. Το θρίλερ μυστηρίου πρόκειται να ακολουθήσει μια πρώην Padawan και τον Jedi Master της, καθώς ερευνούν μια σειρά από εγκλήματα.

    Οι πιο hot σειρές που θα βγουν στο streaming το 2023

    Δείτε τα πάντα από Star Wars και Marvel στο Disney+

    Το Disney+ είναι η αποκλειστική streaming υπηρεσία για σειρές και ταινίες Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας.

    8,99€

    Κάντε εγγραφή στο Disney+ ↗

    Και καμία λίστα “των πιο αναμενόμενων του 2023” δεν θα ήταν πλήρης χωρίς τη συμπερίληψη του “Ahsoka”. Η ιστορία της άτυχης πρώην Padawan του Anakin Skywalker συνεχίζεται σε live καθώς προωθεί την προσπάθειά της να κυνηγήσει τον άθλιο Grand Admiral Thrawn.

    Και κάτι σε πιο dark σουπερηρωικό

    Δεν αφορά άμεσα τον Batman, αλλά είμαστε ενθουσιασμένοι για το “The Penguin” όταν θα βγει στο HBO Max το 2023. Ένα από τα πολλά προγραμματισμένα spinoffs από το “The Batman” του Matt Reeves, η σειρά πρόκειται να επικεντρωθεί στον γνωστό αντίπαλό του Σκοτεινού Ιππότη.

    Το “The Boys” αποκτά παρέα με το πρώτο live action spin-off του, το νεανικό αλλά εξίσου βίαιο, “Gen V” στο Prime Video. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα έχουμε “The Boys” φέτος – η τέταρτη σεζόν του αναμένται να βγει επίσης μέσα στο 2023 (εκτός απρόοπτου). Οποτε διπλό δωράκι για τους fans.

    Ας μην ξεχνάμε και τον έναν αληθινό Αμερικανό ήρωα – τον Peacemaker. Αυτός και η ομάδα της ARGUS επιστρέφουν με δεύτερη σεζόν το 2023. Όπως και οι “The Boys”, δεν είμαστε 100% σίγουροι ότι θα είναι το 2023, αλλά υποθέτουμε ότι όντως θα το δούμε πριν τελειώσει η χρονιά.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ